Ülker Eks 101 %54 Bitter Kuvertür 2.5 Kg

Ürün Kodu:1021661

970,00 TL+ KDV
Stok bilgisi için Üye Ol / Giriş Yap

Çikolata Pul Bitter Eks 101 (1*2,5kg) Ülker Özellikleri

  • Net Miktar: 2.5 Kg
  • Kalori: 100 gramında 573 kalori
  • İçindekiler: Şeker, kakao, kakao yağı, vanilin, süt ürünleri, badem, fıstık, fındık
  • Saklama Koşulları: Kokusuz ve kuru ortamlarda saklanmalıdır

 

Çikolata Pul Bitter Ülker özellikleri ve lezzeti ile birlikte tatlılardan kullanabileceğiniz kıvamı damak zevkinize hitap eder. Eritilerek hızlı ve kolay bir şekilde bu özel lezzeti tercih edebilirsiniz. Geniş bir kullanım alanı vardır ve pastacılıkta ister dekor amaçlı ister lezzet katmak amaçlı kullanılır. İçeriğindeki kakao oranı yüksek kaliteli bitter lezzeti ile buluşturulmuştur. Damakta bıraktığı eşsiz lezzet tatlı tariflerinize çok yakışır. Her çeşit tatlıda tercihiniz olabilir. Özenle hazırlanan ambalajı ürün tazeliğini korur. İçeriğindeki ürünlerle saklama koşulları uygun ortamlarda besleyici değeri korunur. Bu özel lezzet çeşitli tarifler de mükemmel bir dekor oluşturur. Hem görünümü hem de lezzeti ile pul çikolata hızlıca eriyen formuyla kolayca kullanılabilir.

Çikolata Pul Bitter Eks 101 (1*2,5kg) Ülker Nasıl Kullanılır? 

Pastacılıkta çeşitli tatlı ve pasta tariflerinizde süs amaçlı tercih edilebilir. Ayrıca kaplama malzemesi olarak kullanımı yaygındır. Hızlı bir şekilde benmari usulü eritilebilir. Ayrıca yine hızlı şekilde donar ve istediğiniz kalıba dökerek dilediğiniz şekli oluşturabilirsiniz. Dolgu malzemesi olarak tercihiniz olabilir. Çeşitli tarifler de ana bileşen olarak tarif içerisinde kullanıma mümkündür. Bazı tarifler de ise eritilerek sadece dekor amaçlı kullanımı vardır.

Çikolata Pul Bitter Eks 101 (1*2,5kg) Ülker Faydaları Nelerdir? 

Pul çikolata içeriğindeki kakao ile birlikte faydalı bileşenler içerir. Kakaolu bileşen vücuda enerji verir. Tariflerin hem daha lezzetli hem de görsel anlamda göze hoş görünmesini sağlar. Eriterek kullanabilir ya da malzemelerin içerisinde ana bileşen olarak tercih edilebilir.